Over mij

OVER DEEP AYURVEDA

 

 "Wij geloven in de kracht van de natuur en met onze producten willen we jou het mooie van Ayurveda meegeven."

 

Wij van Deep Ayurveda zijn specialist op het gebied van natuurlijke, Ayurvedische producten. Wij bieden een ruim assortiment van 100% puur biologische supplementen, kruidentheeën, ontspannings- en verzorgingsproducten van unieke kwaliteit en tegen een eerlijke prijs.


Ayurveda is een eeuwenoude wetenschap uit India die kijkt naar jou als één geheel met aandacht voor lichaam, geest en ziel. Een holistische visie noem je dat en dit is dé manier om je lijf wat extra aandacht te geven. Daarom willen we jou helpen mentaal en fysiek gezond en gelukkig door het leven te gaan met behulp van onze mooie, Ayurvedische producten. Graag brengen wij met onze kruidenextracten een stukje India wat dichterbij!

 

 

Er gaat een wereld voor je open als je ontdekt hoeveel moois Ayurveda je kan bieden."  (Inge van den Burg, Deep Ayurveda Nederland)

 

Oprichter Inge van Deep Ayurveda Nederland kwam tijdens een bijzondere reis naar India in aanraking met Ayurveda. Zij ondervond persoonlijk dat antwoorden op onevenwichtigheden tussen lichaam en geest in de natuur te vinden zijn. Inge raakte dusdanig geïnspireerd door de eeuwenoude gezondheidswetenschap Ayurveda dat zij het haar missie heeft gemaakt om deze onschatbare kennis in Nederland te laten zien en toegankelijk te maken voor iedereen.


"We zijn er trots op een bekende, internationale merknaam te zijn met producten van unieke kwaliteit."

 

Deep Ayurveda is in 2007 opgericht in India en uitgegroeid tot een gerenommeerd merk van wereldwijd verkrijgbare authentieke, Ayurvedische producten en behandelingen. Onze unieke kwaliteit is waarmee we ons onderscheiden. De formuleringen van onze traditionele kruidensupplementen zijn ontwikkeld door artsen en wetenschappers met een bijzondere expertise en kennis van Ayurveda. Ons aanbod voldoet aan hoge kwaliteitseisen, keurmerken en internationale standaarden. Enkele voorbeelden:

 

  • al onze producten zijn GMP (Good Manufacturing Practices) gecertificeerd 
  • onze producten voldoen aan de standaarden en richtlijnen van de USFDA (U.S. Food and Drug Administration)
  • wij zijn uitgeroepen tot ‘Beste Ayurveda onderneming van 2017’ 
  • Deep Ayurveda is in 2018 zelfs benoemd tot de ‘Top 50 beste welzijnsbedrijven ter wereld’ 

Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de internationale website van Deep Ayurveda: https://www.deepayurveda.com/

Contact formulier