Over Deep Ayurveda

Het hoofdkantoor van ons intenationale bedrijf is gevestigd in Mohali (India), en is opgericht door Dr. Baldeep Kour & Mr Vishnu Datt Sharma in 2007. Zij hebben zich als doel gesteld om de wereld authentieke ayurvedische behandelingen te bieden  vanuit een traditionele holistische benadering.

Deep Ayurveda staat ook bekend om de productie van ayurvedische kruidenproducten en klassieke Ayurvedische geneesmiddelen. We zijn er trots op een bekende internationale Ayurvedische merknaam te zijn met expertise in het combineren van de traditionele ayurvedische kennis voor de formulering van ayurvedische en kruidensupplementen, om gezondheidsgerelateerde uitdagingen van de moderne levensstijl en een chronische ziekte het hoofd te bieden. Elk ayurvedisch product is geproduceerd na een daadwerkelijke klinische proef en onderzocht door het team van Deep Ayurveda-artsen.

Onze Ayurvedische productie-eenheid wordt gesponsord door KVIC (Govt. Of India) en is GMP gecertificeerd door het Ayush Department of India. De uitgebreide Ayurveda-productiefaciliteit is uitgerust met ultramoderne apparatuur om een ​​verscheidenheid aan kruidencapsules, kruidensiroop, kruidenpoeder en kruidenoliën. De productie-eenheid ook in overeenstemming met USFDA-voorschriften en -richtlijnen om te voldoen aan internationale normen.

Deep Ayurveda

We presenteren een assortiment van 100% pure ayurvedische kruidenproducten tegen een zeer gerechtvaardigde prijs. Als ayurvedisch bedrijf in eigendom van een arts, verkopen we alleen authentieke ayurvedische 100% biologische producten  Afgezien van het behandelen van het levensstijlgerelateerde gezondheidsprobleem, biedt Deep Ayurveda ook permanente zorg voor verschillende gezondheidsproblemen via zijn keten van Ayurveda-wellnessklinieken over de hele wereld.

Voor een betere en vreedzamere wereld, een schone planeet en een gelukkige mensheid. We zijn er trots op u de meest authentieke, veilige ayurvedische behandelingen en kruidensupplementen te bieden

Onze aanwezigheid is via een keten van Ayurveda wellness-klinieken en verkooppunten in heel India en het bevorderen van onze visie om wonderen van Ayurveda over de hele wereld te verspreiden; we hebben onze aanwezigheid uitgebreid naar Australië, Maleisië, Singapore, de VS, Nederland, Polen, Bulgarije, Macedonië, Roemenië, Servië en Malta in Europa.

Afgezien van een kruidensupplement, zijn we ook gespecialiseerd in het produceren van gepatenteerde en klassieke ayurvedische geneesmiddelen voor de afgifte van artsen, en tot nu toe hebben we meer dan 200+ producten gepatenteerd en onze ultramoderne productiefaciliteit met een infrastructuur van wereldklasse garandeert kwaliteitsnormen van medicijnen die we produceren. Onze Ayurveda-productlijn omvat kruidencapsules, kruidensiroop, kruidenpoeders, tabletten, kruidenoliën en klassieke ayurvedische geneeskunde.

Ons hoofddoel is om Ayurveda in lijn te brengen met de belangrijkste gezondheidszorg en om de wetenschappelijke benadering ervan op een moderne en authentieke manier aan de wereld voor te stellen en om wereldwijd vertrouwen te ontwikkelen in de werkzaamheid ervan. Om dit doel te bereiken en om de wonderbaarlijke genezende kracht van Ayurveda voor het welzijn van de samenleving over de hele wereld te verspreiden, heeft Deep Ayurveda® de handen ineengeslagen met Europa’s toonaangevende Direct Marketing Company-bedrijf “GREEN MASTER” en zijn gezamenlijke activiteiten gestart om Ayurveda Wellness in alle over de hele wereld waarin aanvankelijk de nadruk ligt op verschillende delen van Europa, zoals Nederland,Bulgarije, Macedonië, Roemenië, Servië, Oekraïne, Polen, Letland, Rusland, Turkije en binnenkort volwaardige operaties gaan starten in Australië, de VS, het Midden-Oosten, Afrikaanse en andere Aziatische landen. Deep Ayurveda® is ook lid van CII (India), dat helpt bij het stimuleren van de groei van het bedrijf en het vervullen van zijn missie om te innoveren door hedendaagse knowhow te integreren met traditionele wijsheid voor betere resultaten op het gebied van Ayurveda.In de reis naar het verspreiden van de wonderbaarlijke genezende kracht van Ayurveda, worden onze inspanningen erkend door middel van verschillende onderscheidingen en onderscheidingen: Deep Ayurveda ® is bekroond met “Most Promising Herbal Products Manufacturing Co.” in Healthcare Excellence Award Summit 2017-New Delhi ABP-nieuws heeft ons bekroond met de beste Ayurveda-onderneming van 2017 We behoren tot de “Top 50 beste welzijnsbedrijven” ter wereld in 2018 door het gezondheidscongres in Mumbai

We volgen de pre-productie analysecontrole om de kwaliteit en werkzaamheid van de grondstoffen te garanderen, en controleren dat de kruiden die bij de ayurvedische productie worden gebruikt van voorgeschreven kwaliteit en vrij van besmetting zijn. Ons ayurvedische productieproces voldoet aan alle SOP’s zoals gespecificeerd om de normen te behouden. Een strikte kwaliteitscontroleprocedure wordt gevolgd door het kwaliteitscontroleteam voordat producten op de markt worden gebracht. Kwaliteitscontrole: Kwaliteit is niet alleen beperkt tot het assortiment producten dat we produceren, maar ook in elk aspect van onze activiteiten. Kwaliteit is voor ons een hulpmiddel dat helpt bij het waarborgen van de tevredenheid in het welzijn van onze klanten. Elk kruidenproduct of ayurvedische behandeling die we bieden, wordt geëvalueerd binnen een spectrum van raamwerken die verband houden met de ingrediënten en verhouding van de bestanddelen en hun effect op het menselijk lichaam. Ze worden ook beoordeeld volgens de acceptatiecriteria van alle relevante nationale en internationale normen.

Deep Ayurveda gelooft in totaal kwaliteitsmanagement en totale kwaliteitsconformiteit. Onze postproductieproducten worden getest door de overheid en het gerenommeerde laboratorium van India. We volgen ook de fytochemische analyseprocedure om de kwaliteit en werkzaamheid van rauwe kruiden te garanderen. Onze accreditatie en certificeringen: Onze Herbal Manufacturing Unit is GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd door de State Drugs Licensing Authority-Punjab Govt (Ayush Department). De Good Manufacturing Practices (GMP) worden voorgeschreven volgens de Drugs and Cosmetics Act door Govt. van India. De productiefaciliteit is ook geregistreerd bij USFDA en ook gecertificeerd door KVIC (Govt of India).